Zomerbericht van Jacqueline

Zomerbericht van Jacqueline

Gemis neemt geen pauze

Het is al een tijdje vakantietijd. Voor mij is het de 4e zomer zonder mijn geliefde, en ik vind het moeilijker dan de vorige jaren. Toen stond mijn hoofd helemaal niet naar vakantie, ik werd nog geleefd. En ook al ben ik sowieso anders tegen het fenomeen vakantie aan gaan kijken, ik begin te verlangen naar ontspanning in een andere omgeving, en dat is denk ik op zich een goed teken. Alleen, hoe precies? Dat is voor mij nog een zoektocht.

En dan zijn we met het Troostcafé in de zomertijd ook nog eens dicht. In september zijn we er weer, maar: dan verhuizen we van de dinsdag naar de zaterdag, namelijk elke 3e zaterdag van de maand van 11 tot 13 uur. De eerste keer wordt dus pas zaterdag 16 september, met ook het  Gedichtenuurtje.

Omdat dat nog zo lang duurt, geef ik jullie graag een gedicht van Marian van Til mee. En ik hoop van harte dat ik ondanks mijn koffer vol heimwee, tóch fijne zomer-momenten beleef. Ik vertrouw daar eigenlijk wel op. En wens dat iedereen die iemand moet missen toe.

Graag zien we elkaar weer in september!

Lieve groet van Jacqueline namens het team Troostcafé.

Dit is het gedicht:

Nooit zonder jou

Ik ga op vakantie en ik neem mee
Een koffer vol heimwee
Naar samen met jou
Een lijst vol met dingen
Die ik nog wou

Een hoofd vol verhalen
Over prachtige jij
Over toen, over ooit
Over ons, over wij

Er is geen pauze voor missen
Geen vakantie voor rouw
Waar ik ook ga
Ik ga nooit zonder jou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google’s reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte blijven?

Abonneer je hier

Loading

© TROOSTCAFÉ 2024. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid. Foto’s van Jasja Johanna, tenzij anders vermeld. Website met ♥ gemaakt door Lian Snoep