Tot september!

Tot september!

🌼 We kijken terug op een mooi en bijzonder gedichtenuurtje als afsluiting voor de zomerstop van het Troostcafé. We willen iedereen bedanken die aanwezig was en heeft bijgedragen aan deze middag.

Gedurende de zomermaanden gaan onze deuren tijdelijk dicht om ons voor te bereiden op een nieuw seizoen vol inspiratie en troost. In september opent het Troostcafé opnieuw haar deuren en we hebben al veel betekenisvolle activiteiten gepland!

Houd onze website en sociale mediakanalen in de gaten voor updates en aankondigingen over het nieuwe programma. We zullen in augustus meer details delen over de activiteiten en evenementen die we op de planning hebben staan. We kijken ernaar uit om jullie in september weer te ontmoeten in Troostcafé! Met poëzie, muziek, film, gesprekken en nog veel meer…

Met warme groeten,

Het Troostcafé-team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google’s reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte blijven?

Abonneer je hier

Loading

© TROOSTCAFÉ 2024. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid. Foto’s van Jasja Johanna, tenzij anders vermeld. Website met ♥ gemaakt door Lian Snoep