Petitie voor Rouwverlof

Petitie voor Rouwverlof

Rouw is geen ziekte. Als de impact van het verlies groter is dan de tijdelijk verminderde belastbaarheid is dat uiteindelijk wel ziekmakend. Vaak is dan de enige mogelijkheid om weer balans in je leven aan te brengen een ziekmelding. 

Als je een werkgever hebt, dan ben je volledig afhankelijk van zijn of haar begrip.

Krijg je de ruimte om weer rust en stabiliteit in je leven aan te brengen? Sommigen weduwen en weduwnaars worden al na een paar dagen gebeld met de vraag wanneer ze weer komen werken of denken te komen werken.

Bij overlijden binnen het gezin is geen wettelijk verlof geregeld en deze is hard nodig om als ouder niet uit te vallen. Maak wettelijk rouwverlof doodnormaal.
Leef mee: teken en deel de petitie. 

Waarom? Je tekent voor iedereen die in de toekomst zijn of haar partner of kind gaat verliezen. Wie weet wanneer het nodig is? Je zou het voor jezelf dan toch ook goed geregeld willen hebben?

Hier vind je de petitie en meer informatie
Er zijn al meer dan 85.000 ondertekenaars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google’s reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte blijven?

Abonneer je hier

Loading

© TROOSTCAFÉ 2024. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid. Foto’s van Jasja Johanna, tenzij anders vermeld. Website met ♥ gemaakt door Lian Snoep