Goed nieuws uit Amsterdam

Goed nieuws uit Amsterdam

VERSPREIDERS VAN POSITIVITEIT – Wat een eer: ‘Lekker bezig Amsterdam’ vertelt over het Troostcafé & Verhaal met Muziek!


Gedeelde Smart

“Thomas Troostcafé organiseert op woensdag 22 juni een optreden ‘Verhaal met Muziek’. Er is een interview met drie weduwen over verlies en troost; mede omdat 23 juni de internationale Dag van Weduwen is. Iedereen die te maken heeft met rouw na een verlies, welk verlies dan ook, is van harte welkom.”

LEES MEER


Over Lekker bezig Amsterdam:
Amsterdam kent veel positieve ontwikkelingen en initiatieven. Maar die zijn niet altijd even zichtbaar. Dat kan beter dachten ze. Goed Nieuws uit de Stad verzamelt mooie verhalen en vertelt erover op plekken die gezien worden. Kleine en iets grotere verhalen; over de opening van het eerste ‘bijenhotel’ in een reclamemast of over een buurtontbijt voor 1.500 man. Goed Nieuws uit de Stad zorgt voor de verspreiding van positiviteit. We willen voorbijgangers informeren en inspireren. Een platform met een eigen stijl die veelkleurig is als de stad. Om te vertellen dat Amsterdam lekker bezig is!

Soms worden Goed Nieuws postercampagnes verspreid door de binnenstad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of Google’s reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op de hoogte blijven?

Abonneer je hier

Loading

© TROOSTCAFÉ 2024. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid. Foto’s van Jasja Johanna, tenzij anders vermeld. Website met ♥ gemaakt door Lian Snoep