‘Entre dos Mundos’ concert Flamencozangeres Luna Zegers

Luna Zegers

3 november 2023 20:00 22:00

Avondconcert Luna Zegers

De laatste dag van rondom rouw staat in het teken van veerkracht.
Vanaf 20:00 uur nodigen we je uit voor een bijzonder avondprogramma met flamencozangeres Luna Zegers, begeleid door gitarist Tijn van der Sanden en percussionist Juri Küfner. In haar voorstelling ‘Entre Dos Mundos‘ zingt en spreekt ze over thema’s als verlies, veerkracht, levenslust, liefde en identiteit. Ze schrijft haar eigen muziek, wat heel bijzonder is in de flamencowereld, en koppelt flamenco-ritmes aan haar jazz-zangachtergrond en creëert zo een uniek geluid en een onvergetelijke en indrukwekkende voorstelling.

Na de voorstelling nodigen we je uit voor een borrel en ontmoeting in de foyer.

Praktische Informatie

Zaal open: vanaf 19.30u bij De Thomas, Prinses Irenestraat 36, Amsterdam
Aanvang: 20.00u
Prijs: € 15,- (incl. drankje)

Meer over Luna Zegers

Luna Zegers is niet alleen een getalenteerde flamenco-zangeres, maar ook een inspirerende en energieke muzikale spreker die in haar voorstellingen thema’s als verlies, veerkracht, levenslust en inspiratie belicht. Haar verhalen en muziek hebben een diepgaande emotionele betekenis en inspireren om, ondanks zware tegenslagen, je hart te blijven volgen.

Luna Zegers heeft haar opleiding in jazz afgerond aan het Conservatorium van Amsterdam. Vervolgens behaalde zij als enige niet-Spaanse ter wereld een cum laude Conservatorium-titel in flamenco-zang aan het prestigieuze ESMUC Conservatorium in Barcelona. Haar prestaties zijn uitzonderlijk, en ook haar persoonlijke achtergrond is buitengewoon. Op jonge leeftijd verloor Luna haar beide ouders en enige zus. Na zware jaren, getekend door rouw en een zoektocht naar zingeving, ontwikkelt ze een sterke overlevingsdrang en een energieke levenslust die zich vervolgens uit in haar uitzonderlijke muzikale ontwikkeling. Muziek is voor Luna hét middel om thema’s als motivatie en creativiteit, maar ook verlies en rouw te belichten.

Entre dos Mundos

Entre Dos Mundos (Tussen Twee Werelden) is een muziekprogramma van uitzonderlijke internationale klasse. In deze sprankelende en ontroerende theatervoorstelling schept Luna Zegers een fascinerende wereld waarin ze alle bagage die ze onderweg heeft verzameld samenbrengt. Ondersteund door prachtige percussie en gitaar verweeft Luna in Entre Dos Mundos haar prachtige liederen met persoonlijke verhalen waarmee ze haar publiek een intieme kijk in haar leven geeft.

BOEK ‘SOLO’

‘SOLO‘ is Luna’s levensverhaal, vormgegeven als familiekroniek en reisverslag. Ze verloor haar ouders en zus aan ziektes, waarna ze als jonge vrouw alleen achterbleef. Ze ging op zoek naar troost en een manier om uiting te geven aan haar verdriet, en vond deze in de Spaanse flamencozang. In dit boek doet ze verslag van haar onbezorgde jeugd, van de verdrietige periode van verlies en rouw. En van een hernieuwde levenslust waarmee ze de opleiding flamencozang afrondde aan het conservatorium ESMUC in Barcelona.

Luna Zegers boek

Contact

Heb je een vraag over het programma, de kaartverkoop of algemene zaken?
info@troostcafe.nl